Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 13. marraskuuta 2010

Uutta lunta.

Uusi lumi tulee ja tekee pimeästä valoisan ja mustasta valkoisen. Minä odotan lunta syksyn loskan tilalle, vaikka pidänkin jokaisesta vuodenajasta omalla tavallaan. Tänään puut ja maisema näyttivät kuin kermalla päällystetyiltä. Kunpa pysyisivät nyt valkoisina ja kauniina.

Odotan myös sitä aikaa talvesta, kun pääsen taas lappiin.
Siellä voi olla rauhassa ja hiljentyä takkatulen räiskeen ääreen. Toisaalta taas saa tavata ihmisiä halutessaan ja pääsee laskemaan mäkeä sydämensä kyllyydestä, jos sellainen hauskuuttaa enemmän. Ketunpoika yleensä laskettelee isänsä kanssa tai Vernerin kursseilla ja emo saa lämmittää tassujaan ihanassa nuotion loimussa <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)