Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 20. marraskuuta 2010

Joululahjan kuoret.

Ketunpoika lähti juuri "lämimään" isänsä kanssa kaukalolle. Emo sai siis oman hetken kirjoitella ja kuunnella musiikkia. Valintani tähän hetkeen on Vesa-Matti Loiri :) Ja tietysti kynttilän valossa.
Ennen lähtöään paketoimme kuitenkin  ketunpojan kanssa ensimmäiset joululahjat. Se on kohta melkein joulu :)

Lahjoina koitetaan antaa mahdollisimman monelle jotain  itsetehtyä: hilloja, leivonnaisia, savitöitä.. Ja jos ei itsetehtyä, niin luomua.

Paketointiin käytetään vanhoja rasioita ja pakkauslaatikoita joita olen säästellyt. Osa päällystetään ja osa käytetään sellaisenaan, kuten kiss-kiss karamellien laatikko.Naruina vanhoja silkki- ym naruja, sekä luonnonmateriaalinaruja. Koristeiksi pistetään olkisia kuusenkoristeita ja karamellitankoja.



Pakettikortit tehdään aikaisempien vuosien joululahjapaperirullien sisuspahveista. Kierrätysmeiningillä mennään ainakin osittain.

Nyt kuitenkin keskityn vain oleiluun ja poistun bloggailun ihmeellisestä maailmasta hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)