Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Joulahjaksi jotain huovutettua.

Eräs, jonka nimeä en nyt paljasta, tulee tänä jouluna saamaan rannekorun.

Mietin eräänä iltana mitä "kivaa" sitä puuhailisi ja päädyin pyörittelemään huopapalleroisia. Sitten piti keksiä mitä niistä tekisi. Valitsin ensimmäisen käyttötarkoituksen mitä mieleen tuli: rannekoru!

Yhden palleroisen koristelin ja pujottelin sitten vain huopa- ja lasihelmiä vuorotellen pyöreään kuminauhaan. Ranteen sisäpuoli on tarkoituksella tehty lankapäällysteiseksi ilman huopahelmiä...ei paina rannetta niin paljon esim tietokoneella ollessa ja hiirtä käytellessä.

2 kommenttia:

  1. Onpa hieno rannekoru! Itsekin pyörittelin noita huopapalleroita vuosi sitten, ei vaan riittänyt kärsivällisyys tehdä niistä noin kauniin pyöreitä ja säännäöllisiä. Varmaan siksi ovatkin vielä käyttämättöminä. :\

    VastaaPoista
  2. Kiitos kirsikka:)

    Kannattaa yrittää huovuttaa uusi ohuehko kerros helmen/pallon päälle ja laittaa se jo alkuunsa aika tiiviisti, jos tuli einiinkovinpyöreä-pallero. Sillä tavoin saa muotoa pyöristettyä aika hyvin, toivottavasti ainakin.

    Ja persoonallisempi siitä tulee, jos ei niin säännöllinen ole...ei se niin nökönuukaa ole :D

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)