Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Illan viimeiset ajatukset.






Tänään olen pohtinut kiirettä. Mistä se tulee ja mihin sitä tarvitaan? Tulin lopputulemaan: Kiire tulee ihmisestä itsestään ja se on usein täysin turhaa.

Liian usein unohdamme keskittyä tähän hetkeen. Mietimme joko eilistä tai tulevaa. Unohdamme hiljentyä, pohdiskella ja nauttia. Emme olemattomilta kiireiltämme kerkeä tapaamaan ystäviä tai unohdamme olla ystävällisiä läheisillemme.

Tämän kiireen opetamme myös lapsillemme.On kiire harrastaa, kiire tehdä töitä, kiire olla. Vaikka oikeasti välillä voisi pysähtyä kuuntelemaan, katsomaan, haistamaan, maistamaan ja tuntemaan maailman ympärillämme.

En halua elää kiireessä ja huomata illan tullen elämäni lipuneen ohitse. Aion vielä oppia elämään kiireettömästi. (Vaikka se veisi koko loppuelämäni.)

Kuvat liittyvät löyhästi ajatelmiini...lähinnä tunnelmansa vuoksi. Ne on kuvattu viime kesänä Turussa ja Naantalissa.( Suosittelen kumpaakin matkailukohteena, varsinkin kiireettömille matkalaisille.)

1 kommentti:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)