Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 1. marraskuuta 2010

Kaappi kaivausten satoa.

Tällainenkin löytyi kaappien kätköistä. Pistin tämän nyt sillä, jos joku miettii isänpäiväkortin toteutusta.

Talviseen korttiin on käytetty vaatepakkauksissa olevaa tukipahvia joka on taitettu keskeltä kahtia aukeavaksi pohjaksi. Hahmot on tehty samasta materiaalista.
Väreinä sitä mitä on sattunut olemaan.Tässä tapauksessa vesiväri ja puuväri.
Hahmot voi kiinnittää joko teipillä tai liimalla.
Ensin kannattaa koristella/maalata tausta ja pohja. Sitten tehdä hahmot ja huomioida kiinnitysvara. Lopuksi kiinnitys sopiviin kohtiin. Ja valmista!
Materiaaleina koristelussa voi toki käyttää myös nappeja, lankaa, kangasta...mitä nyt varastoista löytyy tai haluaa kaupasta ostaa.

Aiheeksi sitten se mikä hyvältä tuntuu: Meidän perhe... Isä ja minä tekemässä jotain kivaa puuhaa...Isälle jokin tärkeä asia tai harrastus...Pistäkää mielikuvitus peliin ja keksikää lisää aiheita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)