Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

torstai 11. marraskuuta 2010

Synttärisuunnitelmiin apua kaivataan!

Suunnistusta kartan avulla viidakkosynttäreillä.
Ketunpoika täyttää ensi vuoden alussa yhdeksän vuotta.(Siis oikeasti! Milloin ketunpojasta on kasvanut noin iso?!) 
Saattaa siis olla viimeisiä vuosia emolle järjestää teemasynttäreitä, ennen "kotibile" synttäreiden saapumista.


Tällä kertaa ei ole teemaa vielä keksitty, ja ajattelinkin kysellä ehdotuksia.(Aikainen mato linnun nappaa...eikä ko..mitenkäs se nyt taas..) Heti alkuunsa sanon, että mäkkäri-,hoplop-, tms synttärit eivät ole SE juttu. Joten sellaisia ei kannata ehdottaa. :)

Aiempina vuosina on ollut viidakkosynttärit (Toimintarata/suunnistus ulkona: apinaliaanit ja krokotiilisillan ylitystä jne.Tarjoiluna viidakkomaista purtavaa, eläinkoristeisia muffineita ym.), Peter Panin juhlat(Askarreltiin asiaan kuuluvaa rekvisiittaa: Peter Panin miekka tms. Tarjoiluna krokotiilikakkua.), ja elokuvasynttärit (Jätskikioski/ popkornikoju periaatteella tarjoilu ja elokuvan katsomista ja tietysti leikkimistä.) ja synttärit ralli-teemalla näin joitakin mainitakseni.

Elikkäs, nyt vaan ehdotuksia tulemaan.

2 kommenttia:

  1. Irmeli: Kuulostaa kyllä hyvältä. Pistetään korvan taa! (Toivomuslistaani joulupukille täytyy lisätä vahvat järven jäät.)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)