Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Valokuvatorstain haaste 205: Värit.

Tilapäivitys: Ketunpojan kolon emo syö vapusta jäänyttä rapsahtavaa nakkia ja juo keltaista jaffaa.

Selitys: Osallistun valokuvatorstain haasteeseen Värit.

Siitä tuli mieleen muutkin aistit...Rapsahtava nakki ei ehkä olisi niin hyvä, jos se olisi mössöinen nakki. Se kuulostaa ja tuntuu juuri oikealta rapsahtaessaan.
Keltaisen jaffan väri on tärkeä, jopa kenties makua ohjaileva.(Vaikka väitän, että värittömiäkin juotaisiin, jos muita ei tarjottaisi.Ja vihreään appelsiinijaffaan tottuisi, jos niin vaadittaisiin.) Pulloa avatessa höristin korviani: Vieläkö olisi hiilihappoa? Olihan sitä, tuoksukin tuli nenään.

Edellinen valokuvatorstai pääsi livahtamaan ohi...Olisi ollut hyvä ideakin. Kerrankin.

No nyt tuli myös idea. Totesin vain, että yksin, ilman jalustaa suoritettavaksi, hieman vaikeahko. Olisin tarvinnut ylimääräisen käden :D

Tässä kuitenkin kuvat:
Siinä olis...ne värit.Tarjolla. Ihan vissiin minulle?
"Lusikka" kauniiseen käteen...
Mitäs tästä nyt?
Kaikki kauniit värit...Sen siitä sorkkimisesta saa.

Iloista ja värikästä kevättä kaikille!

Muiden värit täällä.

2 kommenttia:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)