Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 16. toukokuuta 2011

Alienien esiinmarssi silmärähmäplaneetalta.

Rähmää, mäihmää, inhaa möhnää.
Huomenna olisi lääkärille töitä. Ketunpoika pitäisi saada keskiviikoksi jonkinlaiseen kuntoon, että pääsee koulun kanssa retkelle. Saapi nähdä miten käy.

Pikkupuhteina Ketunpoika on väsäillyt mobilea kattoonsa roikkumaan.
(Paksusta huovasta, tarroista, langasta, puuhelmistä,paljeteita ja kimalleliimasta. Kehikko taipuisaa metallilankaa.)
Emo on toiminut avustavana kätenä. Mobilea on tehty piirrettyjen ja päiväunien välissä. Lenssu kun rantautui myös emon hengityselimiin. Noh..yhdessä on mukavampi yskiä ja niistää?




Tämmöinen oli lopputulos. Kuvaukseen en jaksanut kiinnittää niin kovasti huomiota(sattuneesta syystä), joten kuvat voivat olla epäselviä :)

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti paranette molemmat pian, ja Ketunpoikakin pääseepi retkelle!:)

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista molemmille! Kiva mobile:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Possumamma ja Sussi. Katsotaan nyt miten käy, hieman kyllä pelkään "pahinta".

    Mobile saa aikanaan, paremmilla voimilla tehtynä, varmasti vielä lisäosia. Mutta ihan kiva on tuollaisenaankin.

    VastaaPoista
  4. Täältäkin pikaparanemissäteitä - molemmille!

    Miusta on tosi kiva nähdä näitä ketunpojankin askarteluja yms. kun itsellä tyttö niin saa näkökulmaa, että mitä ne pojat vapaa-ajallaan puuhailee :) ihanaa, että tehdään jotain muutakin kuin pelaillaan tietokoneella tms. hmmm. jaa tässä puhuu äiti joka yllätetään netistä lähes joka pvä... Mutta siis toivottavasti on huomenissa jo olo parempi!

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)