Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

tiistai 24. toukokuuta 2011

Löydös.

Tälläinen löydös tehtiin ulkona olleen, ylösalaisin käännetyn emalivadin sisältä.
Pesä avattiin ja tutkittiin kaikin mahdollisin välinein.
"Mitä ihmettä! Siellä on hunajaa!..Eikä..ku..siel on jotain mikä liikkuu! Se on...hmmm...Siel on toukkia! Tää on se vauvojenhoito-osasto. Se mikä on siellä syvällä pesässä. Ja tääl on muniakin."
"Mistähän tää pesä on tehty? Se tuntuu puulta,karkeelta, mut mitä se on?... Äiti vihjaili, et se pesä on vähän kun paperia ja sano et paperia tehdään puusta. Tarkistetaan... Pesä näyttää ihan langoista tehdyltä! Mut tää paperikin näyttää vähän niinku..Oisko äiti oikeessa? Vai onko toi pesä tehty ampparin kakasta ja syljestä ja jostaki ihme aineesta? ;) "

4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tutkimuskohde, eipä ole tullut itse koskaan pesän sisustaa läheltä nähtyäkään.

    Mukavaa viikkoa!

    t. Sussi (bloggeri temppuilee, eikä anna jättää kommenttia kirjautuneena)

    VastaaPoista
  2. Hurrjan kauan sitten, erään pienen pojan kanssa ;-) löysimme vastaavan, siellä EI ollut mitään mönkijää enää sisällä, mutta tavattoman kiinnostava tutkittava kyllä!

    VastaaPoista
  3. Olipas mielenkiintoinen löytö!! Meilläkin oli parvekkeen katonkulmassa sellanen babykokoinen pesä! Poistin sen pikapikaa ettei kasva suuremmaksi :D ei kai, se oli viimevuotinen, onneks! Vaikka ampparit on tooosi hyödyllisiä, en haluaisi niiden kotikoloa ihan omiin nurkkiin!

    VastaaPoista
  4. Sussi:Kiitos samoin :)

    Mags: Yllätyimme hieman, kun nuo mönkijät(ja munat) löytyivät. Oletin pesän olevan vanha..

    Sinisukka: Mustakin ampparit ovat tarpeellisisa veitikoita, mutta harmillisia, jos pykäävät pesänsä välillä liian lähelle.

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)