Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 14. toukokuuta 2011

Hei vaan ja päivän kysymys.

Hei kaikille uusille ja vanhoille tutuille!

Huomenissa menemme tapaamaan isoäitiäni, joka täyttää kunnioitettavat 80 vuotta. Samalla käymme tervehtimässä äitiäni, jota emme äitienpäivänä käyneet moikkaamassa.

Tuo yllä oleva käsi on äitini äitienpäiväkortti.
Jostain iski sellainen iili, että halusin tehdä sellaisen kädenjälki-kortin, kuin pienenä :D
Ihan perusjutuilla en itseäni kuitenkaan päästänyt, vaan kokeilin paperin leikkaamiseen tarkoitettavaa veistä. Vaatinee vielä hieman harjoitusta.

Halusin myös antaa äidilleni kourallisen iloa, mutta en tiennyt miltä ilo näyttää.
Päätin, että se on ainakin moniväristä, kiekuraista ja pyöreää.

Kortin lisäksi annamme siskoni kanssa äidille kirjan. Nimittäin Linnut äänessä nimisen kirjan. Siitä saa sitten nappia painamalla selvitettyä oliko laulaja talitintti vai punatulkku :)



Luonto on puhjennut kukkaan. Vaahterat ja tuomet availevat kukkiaan, samoin vuokot ja kielot. Pieni ukkoskuuro teki hyvää allergisille ja kasvaville asioille.


Myös luonnon öttiäiset kaivautuvat koteloistaan liihottelemaan sinne tänne.
Tuo yllä oleva perhonen ei kyllä liihottele minnekään, mutta...
Oikeastaan haluaisin tietää kuka näitä perhosia on aikoinaan tehnyt. Itselläni noita on useita, ollut jo lapsuudesta asti. Myös muualla olen noihin törmännyt, mutta en osaa sanoa kuka olisi tekijä?
Eli jos osaat vinkata tekijän, olisin kovin kiitollinen :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kortti! Minulla on se laulava lintukirja ja voin siitäkin todeta, että kiva kirja.

    Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Iloinen kortti ja kyllä ihan toteutuskelpoinen vielä näin aikuisiälläkin!
    Me saatiin keväällä papalta tuo Linnut äänessä. Tosi hyvä kirja. miun pitäis koulutukseni puolesta tunnistaa lintuja, mutta kun en vaan tunnista - helppo yhdistää ääni ja ulkonäkö tuon kirjan avulla.

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)