Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 29. lokakuuta 2010

Tieteiselokuvaa vai kotielämää?

Isäketun vanha mikroskooppi löytyi kätköistä. Sillä on jo tutkittu niin kuolleet ötökät kuin sormenpäätkin.

Ja kun on laitteet, on oltava tilat...

Sisältä toimivat...

Ulkoa käytännölliset.(Kuvassa postiputki ulkomaailmasta sisätiloihin.)

Näitä piuhoja ei tavalliset remonttireiskat korjaakaan...siihen vaaditaan koulutusta ja vakaata kättä.


Aiemmin jo sanoin pahvilaatikkojen olevan mainiota askartelumateriaalia. Tämän kertainen loota onkin sitten erittäin tukevaa tekoa. Tutulle ostettiin uusi kodinkone, jonka suojana kyseinen laatikko oli. Kaatopaikan sijasta se sai kodin meiltä.

Ketunpoika ja emo ovat sairastelleet muutaman päivän. Tosin ketunpoikaa on kovin hankala pitää pelkästään levossa ja jossain vaiheessa mökkihöperyyskin rupeaa iskemään.Onneksi oli tämä maja/laboratorio-projekti aluillaan, ja sitä sitten saattoi hissukseen jatkaa yskimisen ja niistämisen lomassa.

Maja/laboratorio on vielä keskeneräinen, mutta nappasin huvikseni pari kuvaa tänne. Ketunpoika käytti vessapaperihylsyjä, alumiinifoliota, vanhaa lahjapaperia, maalarinteippiä, vanhaa pakkausmateriaalia(pahvia, muovi-/pahvikoteloita tms.), vanhaa pakkaus-/paketointinarua tms majan ulkoasun luomiseen.(Foliot on leikin loputtua hyvä ottaa talteen uusiokäyttöä varten.)

Eli ei tämäkään leikki tullut kalliiksi. Oikeastaan vain folio ja teippi maksoivat jokusen euron. Hyvälle leikille onkin sitten vaikeampi määritellä hintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)