Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 15. lokakuuta 2010

Lehtiä ja toisia lehtiä.

Kierrätystä lehdistä ja niistä toisista lehdistä.
 Tällaisia kerkeäisi vielä tekemään lapsen kanssa, kun nappaa syksynlehtiä kuivumaan painon alle.Runko ja maa on tehty kiiltävästä, sopivan värisestä, revitystä lehtisilpusta kontaktimuovin päälle.(Kuva siis kootaan nurinkurin.)Puunlehdet kuivattuja luonnonlehtiä.
Kannattaa antaa lapselle mahdollisimman vapaat kädet...ohjata vain värien etsimisessä ja auttaa muistamaan miten päin kuva kootaan kontaktille  ja auttaa kontaktimuovin laiton kanssa.(Muovi kulmista kiinni lattiaan tms ja lopuksi toisellekin puolelle, eli kuvion takapuolelle toinen muovi, jotta työ pysyy hyvin koossa.)
Ideaa voi jatkojalostaa lisäämällä muovin väliin monenmoista muutakin, vaikka piirrettyjä eläimiä metsään...tai mitä kunkin mieleen tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)