Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

torstai 14. lokakuuta 2010

Syksy meni ja talvi tuli?



Niin niin..Tältähän se hetki sitten vielä näytti. Kaikki kasvoi ja aurinko helotti.(Ja nyt ei puhuta siitä paljonko ja liikaako.)
Aivan liian pian tulee talvi, mikäli taivaalta tulevaan räntään ja lämpötilamittariin on luottaminen. Höh sentään! sanon minä. Sinne menivät haaveet pitkästä sienestyskaudesta ja porkkanat kasvimaalla pääsivät  ihmettelemään räntähuntua. Onneksi sentään suurin osa pojan kasvimaan annista on joko syöty tai säilötty. Myös ne kylpyammeessa kasvatetut perunat.
Ja sitten toisaalta, onhan se talvikin ihanaa. Pääsee pistämään energiansa muihin kuin kasvatus puuhiin, kuten vaikka blogin pitämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)