Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 15. lokakuuta 2010

Koska blogin nimi viittaa kettuun,..

On kai niitä tänne pistettävä. Poika neulahuovutti ja koristeli helmin ketun pään ja äidille jäi koko ketun muotoilu. Jostain syystä kettu on lähellä pojan sydäntä, jopa niin, että halusi jokunen vuosi sitten muuttaa ristimänimensä ketuksi. Olisinpa toisaalta halunnut nähdä menisikö muutos läpi. No ehkä sitten jokusen vuoden päästä näen, jos mieli pysyy pojalla samana.
Neulahuovutukseen tarvitset huovutusneulan,
(Erilaisia:Karkeampaan ja tarkempaan pintakuviointiin ja sitten marketeissa sellaisiakin missä on monta neulaa varressa->isompi pinta kerralla.)vaahtomuovisen paksuhkon alustan ja villaa.
Piparkakkumuotti käy hyvin alkuharjoittelun avuksi, että saadaan muoto.Tai jos siltä tuntuu niin ilman muottia!Villalla täytetään muotti suht täyteen..villakerroksia limittän ja lomittain. Sitten pistelemään. Varo sormia! Kuviota pitää pistellä molemmilta puolilta, joten käännä kuviota välillä. Mitä enemmän jaksat pistellä, sitä tiiviimpi kuviosta tulee. Ja muista, että neula katkeaa aika helposti.

2 kommenttia:

  1. myöskin ketuista pitävänä eksyin tänne... AIVAN ihanat huopa-kettuset!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos! Olet sitten ketunpojan kanssa täysin hengenheimolainen tuossa asiassa :)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)