Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 15. lokakuuta 2010

Punainen mökki ja perunamaa.

Äiti maalaa jaksaessaan ja poika toisinaan tarvikkeita saadessaan. Tässä on pojan näkemys ihanasta talosta kukkulalla. Tänneköhän me seuraavaksi muutetaan?
Taulu on toteutettu valmiille taulupohjalle, joita saattaa saada todella huokealla hinnallakin.(Mm. Tiimari on välillä näitä myynyt.)
Työ on tehty öljyväreillä, mutta pojan sanoin "haju on paha". Akryyliväri toiminee paremmin siis hajuttomuutensa puolesta.
Ohjeistuksessa koin tärkeimmäksi siveltimen käytön neuvomisen(tekniikoita). Kuten kuvastakin näkyy on poika taiteillut kivoja kuvioita maalilla.
Toinen oli värien sekoituksen avustaminen.
Muuten maalaaminen sujui helpohkosti.
Pohjalle kannattaa kuitenkin hahmotella lyijykynällä kuvapohja, jotta maalaaminen olisi helpompaa ja tietysti värejä miettiä etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)