Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulu on mässäilyn aikaa?

Näitä voi syödä vaikka kuinka.

Näitä vielä enemmän.

Näitä niin monta kuin ranne kestää.

Ja jokusen tällaisen;)
Jouluksi emme ostaneet kinkkua, emmekä syö laatikoitakaan (poikkeuksena maksa- ja lanttulaatikot). Niitä saamme syödä molemmissa mummoloissa navat pullolleen.

Kotona syömme lihapullia(Ketunpojan toive), naudanpaistia ja kalaa, katkarapuja, leikkeleitä, salaattia ja muuta sellaista mikä tuntuu hyvältä. Joulutorttujakin täytyy ketunpojan pyynnöstä tehdä vielä yksi satsi.
Itse olen syönyt jo aiemmin kalaasi-maksapasteijaa ja rullasylttyä, minun henkilökohtaisia jouluherkkujani.(Kaikkea ei ole pakko ahtaa jouaattona...)

Hedelmiä on tarjolla montaa sorttia ja pähkinöitä myös. Muutama marmelaadi ja suklaakonvehtikin on eksynyt sekaan, vaikka eipä tuo ketään haitanne.

Jouluna leivotaan, jos viitsitään. Lämpimäisiä, nam! Ja otetaan rennosti!

Kuunnellaan joululauluja(Sylvian joululaulu on ehdoton meillä.), katsellaan kynttilöitä ja nautitaan joulukuusesta ja -kukista, sekä ketunpojan tekemistä joulukoristeista. Pelataan lauta- ja seurapelejä ja ulkoillaan. Ollaan perheen kanssa<3

Tämä ei ole ihan varpunen, mutta pieni lintunen silti.

Yksinkertainen ketunpojan suunnittelema joulukaupunki ilmestyi keittiön ikkunaan lumihiutaleiden ja paperitähden seuraksi.

Pientäkin pienempi joulutähti :)

Missään ei ole sanottu, että joulukukka on korissa tai muuten juurellinen.

Tontut ja muut kukkakoristeet ovat lähes poikkeuksetta ketunpojan kätösissä syntyneitä.

Hyvää joulua kaikille, jotka tänne eksyvät syystä tai toisesta. Nauttikaa rennosti joulunajasta ja viettäkää aikaa perheen, ystävien tai sukulaisten parissa :)

3 kommenttia:

  1. Hyvää ja rentouttavaa joulua teille!
    Me suuntaamme mummoloihin - rentoa (hmm..ravia kahden ruokapöydän välillä...) - no, ainakin yhdessäoloa.

    VastaaPoista
  2. Mukavaa joulua. Tykkäsin tuosta ketunpojan kaupungista. Ja red delicious- omput kyllä kuuluvat jouluun. Kerran melkein lähdin niitä poimimaankin....

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)