Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Mitäs syödään, mitäs syödään? Sanoo nämä kaks, kaks, kaks.

Ketunpojan keittiössä tarjoillaan lämpimiä voileipiä ja oikeaa mansikka mehua kera salaatin.
Pikaruokapäivänä syödään suomalaisia kalapuikkoja.(Jos olet kiireinen, niin valmiiksi fileoitu "kalapuikko" muuten valmistuu yhtä nopeasti, kuin finduksen tai euroshopperin vastaava tuote.)
Perinneruokapäivänä syödään veripalttua, valkokastiketta ja perunaa. Muistathan jättää suojaavan kuoren perunaan! Vielä parempi, jos höyrykypsennät perunasi...se vie vain 5 minuuttia kauemmin ja säilyttää ravintoaineet tehokkammin, kuin keittäminen.
Pyhänä syödään broileria ja juureksia padassa. Laita mausteet kokonaisen broilerin nahan alle ja osa päälle...tulos on maukkaampi, kun mausteet eivät kaikki ole vain pinnassa. Halutessa täytä broileri sipulilla, porkkanalla tai sillä mikä parhaalta tuntuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)