Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

tiistai 11. tammikuuta 2011

Kipeän pelastus.


Yhden asian mies (Aspergerista) on juuri nyt luvun alla.


Kaija Papu ja Aino Louhi ilahduttavat minua mm. sarjakuva päiväkirjallaan: Kuvatus 3.

Mikä on kipeän pelastus? No kirjat tietty! Siis sillä varauksella, että jaksaa lukea. Ihanat ihanat kirjat: Surulliset. Pelottavat. Romanttiset. Mieltä avaavat. Hauskat.Opettavat. Hämmästyttävät.

Toinen kipeän pelastus on oikeanlainen ruoka. Minulla henkilökohtaisesti vahva kaalisopan liemi. Tyytyminen oli tällä kertaa tosin keitettyihin perunoihin ja maksalaatikkoon. (Kokki kolmonen ei osannut tehdä kaalisoppaa ;) ) Mehujäätelökin olisi tehnyt kyllä kauppansa, mutta eipä nyt ollut sitäkään.

Sitten kipeyden karkotukseen tarvitaan unta, lämpöä, hyvää huolenpitoa ja juotavaa. Ja siitä saa olla kuka tahansa mitä mieltä tahansa....Oikea juoma on keltainen jaffa :D

No näillä opeilla on menty ja nyt olisi valoa tunnelin päässä näkyvissä. Huomenna töihin ja liikekannalle. Kyllä tämä makoilu jo riittikin.

Tähän samaan syssyyn pistän kuvia paperinukeista, joiden asuinpaikka on eteisen romukomeron ovi, johon on lätkitty ensin magneetti- ja sitten liitutaulumaalia.Siinä on ketunpojan mukava piirrellä mielenmaisemia ja lätkiä "nukkeja" sinne tänne.

(Nyt joku kommentoi, että eihän noi mitään paperinukkeja oo! Mutta enpä parempaakaan termiä keksinyt..)

Tavalliselle paperille ensin painettu pohjakuvio porkkanaan kaiverretulla leimasimella + maalattu pohjaväri akvarellein. Päälle sitten tussia. Lopuksi kontaktimuovitus, jotta säilyvät mukavammin leikeissä.
Enpä muista mitä tusseja olivat, mutta kärki oli hauska siveltimen tapainen...

Nessie vai lohikärmes?
Ketunpoika lupasi taiteilla näitä myös, kunhan projekteiltaan kerkiää ;)

1 kommentti:

  1. Noi on varmasti poikien paperinukkeja.. Tosi hauskoja ja hyvännäköisiä.
    Miulla on kans ollu toi Yhden asian mies lukulistalla (ja lahopää kun olen en muista olenko lukenutkin..) Pitääkin katella kun tänään menen kirjastoon.
    Ja kommentoipa tähän nukkekotipostaustakin, että ihania pikku tarvikkeita löytyy kodosta. Ite haaveilen kans nukkekodista. K vaan ei ole oikein kiinnostunut, pöh.

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)