Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 31. lokakuuta 2011

Kakkukoristeita viikonlopun ristiäisiin.

"Kaikkea pitää kokeilla, paitsi mummoaan ja iltasanomien  pitkävetovinkkejä!" sanoisi eräs tuttavani.

Minäpä päätin sitten kokeilla ensimmäistä kertaa ristiäiskakkukoristeiden tekoa.

Surffailin ensin hiukan netissä ja huomasin tarjonnan olevan aika laajaa.

Siskoni oli toivonut kakkukoristeen väriksi vaaleansinistä ja itseäni kiinnosti tehdä vauva-koriste marsipaanista. Ja siitä se ajatus sitten lopulta lähti...





Tällainen oli lopputulos. Palikoihin tulee vielä pikeerillä ristiäispäivämäärä. Nimenkin olisin toki laittanut, mutta sitä ei ole vielä paljastettu :)

Olen tosin miettinyt, että "tekonimi" Unski taitaa säilyä pikku-ukolla hamaan loppuun asti, ristittiin sitten millä nimellä tahansa :D

2 kommenttia:

  1. Wow, olet kyllä taitava! Ihan uskomatonta, mitä toiset osaavatkaan tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos :) Kyllä sitä kaikkea syntyy, kun kovasti yrittää :D Kateellisena katselin netissä kaikkia työkaluja, mitä ihmisillä tähän puuhaan on. Nyt mentiin näpeillä, hammastikulla ja lusikka-juuresveitsikombolla. (Kukkasiin minulla sentään oli pieni muotti.)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)