Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

tiistai 1. marraskuuta 2011

Sähläri!


Vai olisiko pitänyt sanoa salibandyilijä...
Viikonloppu sujui halloweenin lisäksi salibandyharrastuksen merkeissä. Pelejä oli sekä lauantaina, että sunnuntaina. Sunnuntaisessa sarjapelissä Ketunpoika sai tsemppipelaajan palkinnon ja oli syystäkin tyytyväinen :)


Pelien loputtua sunnuntaina käväisimme pelipaikkaa lähellä olevassa Idea-parkissa. Siellä oli keskusaukiolle järjestetty Kapua-projektiin liittyvä (liikkuva)kiipeilyseinä ja myyntipiste. Kerran kiipeäminen maksoi 5 euroa ja tuotto meni kokonaisuudessaan Kapua-projektille, joka kerää tänä vuonna varoja Nepalin luonnon ja ihmisten hyväksi. Siispä viisi euroa Kapua-projektille ja Ketunpoika kapuamaan seinää pitkin :)

Lisätietoa projektista http://www.kapua.fi

1 kommentti:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)