Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 26. elokuuta 2011

Neljän suora.

Kun tulin kotiin täällä istui neljä poikaa rivissä pelaamassa pleikkarilla...Huusholli ei ollut yhtä hyvässä järjestyksessä..kaikkien kodin oikeiden asukkaiden sängyt oli petaamatta, tiskipöytä tursusi, Ketunpojan ja vähän muidenkin kamppeet olivat vallanneet lattiapinta-alaa ja lattialla oli hiekkalaatikollinen hiekkaa ja niin edelleen.

Kello viisi reikä reikä heränneen äidin silmät muljahtivat kerran päässä ja huulilla oli jo pieni huokaus, mutta sitten päätin hymyillä kauniisti ja pyytää poikia pitämään paussin pelaamisessa.

Siivostelin suit sait ja keräsin matorasiat repusta ja viikkasin pyykit kuivumasta nippuun. Samalla tiedustelin miten aamu oli sujunut ja hämmästelin kotiin unohtunutta juomapulloa. Kysyin myös pojilta tiesivätkö kaikkien vanhemmat missä pojat luurasivat...kuulemma tiesivät.(Pohdin tosin, että minäkin olisin halunnut tietää:D ) Ulkoilutin koiran ja hain postin.

Sen jälkeen sain esittelyn siitä minkälaisia kaloja kukin pojista oli onkinut koulun retkipäivänä. Ketunpoika oli myös omatoimisesti pistänyt ahvenan ja sen pari kaveria pakastimeen odottamaan..Noh...en oikein tiedä mitä :D

Tällä hetkellä pojat ovat ulkona lähikoululla leikkimässä...Ainakin tietääkseni :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)