Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 7. marraskuuta 2011

Päivän arvoitus...tiedä mitä syöt!

Tässähän tämä. Ai mikä herrrrkullinen sämpylä! Suoraan Hes..hampurilais..pikaruokalasta. Varmasti on kokojyvää ja kuitua ja onhan se nyt vähintään luomu, kun tulee salaatin kyytipoikana?!






Sitten tulee mutta...Mutta tämä sämpylä on ostettu ennen kesää! Tein huvikseni tutkimusta, mitä sämpylälle mahtanee tapahtua, jos säilytän sitä omassa avaamattomassa pakkauksessaan mikron päällä ihan huoneenlämmössä.
Noh..Aika kului..ja kului...ja kului ja sitten jo rupesi yököttämään. Oikein "tuoretta" leipää...Yöks!En syö!

2 kommenttia:

  1. Ikileipää siis, hmmm...

    Olen huomannut, että ostamani luomuleipä ei säily pitkään, äkkiä tulee hometta. Taitaa valmistusaineet olla leivissä hyvin erilaisia...

    VastaaPoista
  2. Sussi: Kyllä on leivissä eroa! Pälkäneen peruna- ja ruislimppu ovat tehty "oikeista"aineista ja moni muukin leipä niiden rinnalla. Itse en edellytä välttämättä sanaa "luomu", kunhan ruoka olisi tehty aineista, joiden nimiluettelon ymmärrän...
    Osoitteesta
    http://www.uotilan.fi/index.php?section=5
    voivat muutkin tutustua hyvänmakuiseen leipään.

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)