Tässähän tämä. Ai mikä herrrrkullinen sämpylä! Suoraan Hes..hampurilais..pikaruokalasta. Varmasti on kokojyvää ja kuitua ja onhan se nyt vähintään luomu, kun tulee salaatin kyytipoikana?!
Sitten tulee mutta...Mutta tämä sämpylä on ostettu ennen kesää! Tein huvikseni tutkimusta, mitä sämpylälle mahtanee tapahtua, jos säilytän sitä omassa avaamattomassa pakkauksessaan mikron päällä ihan huoneenlämmössä.
Noh..Aika kului..ja kului...ja kului ja sitten jo rupesi yököttämään. Oikein "tuoretta" leipää...Yöks!En syö!
Ikileipää siis, hmmm...
VastaaPoistaOlen huomannut, että ostamani luomuleipä ei säily pitkään, äkkiä tulee hometta. Taitaa valmistusaineet olla leivissä hyvin erilaisia...
Sussi: Kyllä on leivissä eroa! Pälkäneen peruna- ja ruislimppu ovat tehty "oikeista"aineista ja moni muukin leipä niiden rinnalla. Itse en edellytä välttämättä sanaa "luomu", kunhan ruoka olisi tehty aineista, joiden nimiluettelon ymmärrän...
VastaaPoistaOsoitteesta
http://www.uotilan.fi/index.php?section=5
voivat muutkin tutustua hyvänmakuiseen leipään.