Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kesän makua...

Tänään poikettiin Pälkäneellä Niitty-Seppälän kesätilan myymälässä ostamassa herneitä ja toffeeta.
Kyseisessä paikassa on  mm kotieläinpiha, kahvila sekä leikkipaikka pienemmille lapsille. Myös peikon asuinpaikan bongaa, jos osaa etsiä vanhasta maakellarista. (Tarkempaa esittelyä löydät tuosta yllä olevasta linkistä.)

"Se" juttu oli kuitenkin polkuautorata, jossa oli kahden kokoisia polkuautoja. Vauhti hurmasi Ketunpojan ja hiki nousi otsalle viimeistään kymmenennellä kierroksella.Toisinaan piti auttaa nuorempaa kaveria mäessä tai muuten vaan.
Eväät syötiin kodassa ja välillä rapsutettiin vuohia poskesta. Ketunpoika tuumasi pois lähtiessä: "Tänne voitais tulla uudestaankin, vaikka huomenna!"

Matkaa jatkettaessa poikkesimme lähellä Niitty-Seppälää olevalle huoltoasemalle. Sen pihassa  nökötti sievä kioski pullistellen Tampereen jäätelötehtaan jäätelöitä. Totesimme kesän maistuvan kiwi-ja suklaajäätelölle :)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalle päivälle:)

    Minä halusin aina lapsena ensin herneitä ja sitten suklaajäätelöä:)

    VastaaPoista
  2. Mukavan kuuloista =) Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  3. Nam nam mitä kesäherkkuja!! vesi kielellä täällä...:D Hyvää Juhannusta!

    VastaaPoista
  4. Ihanaista jussia myös teille :) (Se jäätelö oli muuten tosi tosi hyvää...etenkin se suklaa!!!)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)