Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 26. marraskuuta 2011

Pulinaa ja pälpätystä.

Ketunpojan koottuja tällä viikolla:

  • "No ei voi olla nauramatta, kun iskä taas päästelee tollasia ilmeitä naamastaan!"(Sen jälkeen , kun nauroi ruokapöydässä niin, että maidot meinasivat tulla nenästä.)
  • "Kerro Iskä taas sellanen "iskänvitsi". Ne sun jutut on niin naurettavia!"
  • "Vois toi kuule äiti tehdä hyvää sunkin selälles. Nii-i, olis kuule ihan just sullekin!Meidän äidillä on aina joku paikka ruks!"(Pyysin apteekkarilta Isukille "Möllerin nivelille" kapseleita ja Ketunpoika antoi kunnon selostuksen apteekkarille sopivin ilmein ja elein maustettuna.)
  • "Tää lääke maistuu ihan purkalta!" (Toteamus antibiootti-tabletin jälkeen..johon itse totesin, että "oletpa syönyt pahaa purkkaa!")
  • "Vähänkö olis hienoo, jos pukki oikeesti tois kaikki tältä listalta!" (Viitaten toivomukseen 90 kuutioisesta krossimoposta...)
  • "Mä toivoisin eniten uudet laskettelusukset ja monot. Mut eihän se pukki voi tietää minkä kokonen mun jalka on...(pohdintaa)...Mut mun pitää kyllä toivoa siteetkin. Miten mä sitten laskisin, jos mulla olis monot ja sukset mut ei siteitä!"
  • "Äiti! Iskä söi taikinaa, vaikka nää ei oo vielä kaikki osat valmiita!" (Johon Isukki: "Niin säkin!" Johon Emo: "Niin mäkin!" :D :D )

1 kommentti:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)