Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

perjantai 11. marraskuuta 2011

Isänpäivää hieman etukäteen.

Hyvää tulevaa isänpäivää.

Itselleni tuo päivä on monia tunteita herättävä, mutta päällimmäisenä niistä on ilo.

Tämän vuoden isänpäivälahja jäi Ketunpojalta kouluun puolivalmiina odottamaan, sillä olemme sairastelleet koko perhe. Ehtiihän tuota myöhemminkin ja "oikeanapäivänä" voidaan antaa kuitenkin ostettu lahja ja itsetehty kortti.


Kortti suunniteltiin yhdessä ja toteutettiin yhdessä.
Piirrokset "kehyksien sisäpuolella ovat Ketunpojan ja ulkopuolella kehyksiä minun.(Vasaraa pitelevä käsi oli Ketunpojalle haastava, mutta tutorointi+elävä malli auttoivat)

Tuo kortti kertoo juuri meidän perheen Isukista, Super-sankarista, yleismies-Jantusesta. Meidän rakkaasta :)

Loppuun pistän vielä kuvan vuoden 2007 isänpäivälahjasta, jolloin Ketunpoika oli 5-vuotias. Aika symppis tyynyliina...(Ja kuvaan halusi tietysti myös herra utelias, eli Nappi.)



Ps: Se ostettu lahja on muuten Tantrix-peli (1-4lle pelaajalle)
..http://www.sloyd.fi/tantrix-seurapeli-p-175.html

1 kommentti:

  1. Ihana symppis tyynyliina! Ja kortti!

    Kokeiletteko uutta lahjapeliä heti huomenna?

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)