Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Kasailua adventiksi.







Tällainen putkahti loppujen lopuksi meidän keittiönpöydälle adventin kunniaksi.
Lisää rekvisiittaa lisäillään, jos keksitään, keritään tai viitsitään.
Ja koputetaan puuta, että Emo ei enää polta sormiaan sokerilla...(Olisi vain pitänyt käyttää sitä vaahtistöhnää kasailuun mitä Emon Emo suositteli.)

Kohta koittavat taas koulun myyjäisetkin. Saas nähdä minkälaisia tönöjä sinne kasaan.(Ei ainakaan tällaisia!)

Isukkikin on ruvennut kasailemaan adventin kunniaksi. Puuttuvia listoja karmien ympärille nimittäin.(Jee!)

Ketunpoika taasen kasailee terveyttään ja popsii pillereitä, huuhtelee onteloitaan "sarvikuonolla" ja tiputtaa A-vitamiinitippoja nenäänsä. Emo toivoo terveyden kasautuvan niin, ettei tarvitsisi viedä Ketunpoikaa punktoitavaksi.

Myös aikainen joululahjojen kasailu ja korttien väsääminen on aloitettu Ketunpojan kolossa. Tai korttien kohdalla on enää kysymys osoitteiden kasailusta kuoriin.

Uskottekos, että nyt pitäisi olla talvi?!
Kasailusta puheen ollen: Emon pitäisi pikkuhiljaa kasailla itseään, että saisi hieman kännykkäkuvia laadukkaampia kuvia tänne ja muutenkin jotain kaunistusta ja järjestystä, mutta se kasailu taitaa jäädä vain kasaksi haaveita ;)

Joudutte siis luultavasti tyytymään samaan vanhaan..Vanhassa vara parempi ;)

3 kommenttia:

  1. Kiitos, kiitos:)

    Vaikkakin monessa mentiin siitä mistä aita on matalin:
    Muumin uimamajanhan piti tulla tolppien päähän kuten kuuluukin, hahmoihin en jaksanut väkertää oikeanvärisiä pikeereitä...

    Lisäksi osat tuntuivat murtuvan, tippuilevan(Kuten kaunishäntäinen orava, jonka kuono ja tassut on liimattu kauneusklinikalla)jne...

    Mutta eiköhän tuo kelvanne ja Ketunpojasta maistuukin ihan hyvältä luultavasti ;)

    VastaaPoista
  2. Oi kun upea!! Kyllä kelpaa aloittaa adventtia :D

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)