Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

torstai 24. marraskuuta 2011

Isänpäivän aamiainen Ketunpojan tapaan.

Kuka nyt isänpäivänä haluaisi tylsiä paistettuja munia lautaselleen! Ketunpojalla on niksi tähänkin: "Muottimunat" :D

Isänpäivänä kannattaa huolehtia Isukin turvallisuudesta patterikynttilän muodossa ja tarjota ravintoaineiltaan monipuolinen aamiainen hedelmineen ja vihanneksineen, leipineen, jogurtteineen jne sekä laulaa lurauttaa ujostellen onnittelulaulu suoraan sydämestä, sillä...

Sitten Isukki jaksaa pelata perheen kanssa isänpäivälahjaksi saamaansa peliä.(Kunhan ensin saa sen pois koiralta, joka luulee peliä frisbeeksi..)

Pyörähdimme illemmalla myös molempia isoisiä morjenstamassa kukkien ja korttien kera.

Ketunpojan tekemän lahjan Isukki saikin nyt vasta, sillä Ketunpoika on hieman sairastellut ja koulussa tehty heijastin saatiin vasta nyt valmiiksi ja kotiin. Mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Eikö?

1 kommentti:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)