Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 28. marraskuuta 2011

Kuonolaisen terveiset.

Heipä hei! Aina välillä päätän mennä kävelyttämään tuota Emoa...Katsokaas, se kun on vähän laiskan pulskea.
Usein Emo koittaa ottaa jotain ihmeellisiä kuviaan matkalta, mutta minusta se on kyllä ihan tyhjänpäiväistä touhua.
Paljon tärkeämpää on haistelu ja sotkeutuminen kaikkiin puskiin mihinkä ikinä pääsen haistelemaan.
Joskus täytyy hieman säikkyäkin. En tykkää uusista kummallisista äänistä, enkä tyypeistä, joita en tunne...varsinkaan niistä, jotka pääsevät yllättämään. Syövät vielä tällaisen pienen Surku-koiran näköisen tyypin.
Toisaalta: Täytyy reissuilla myös vahtia ja päivystää...Ja haukahdella tarpeen tullen. Jostain syystä toi Emo ei vaan yhtään tykkää, jos haukun.

Lenkeillä on kiva käydä, mutta tosiaan vielä: Mä en sitten yhtään tykkää tästä pukemisesta, eikä mulle tuppaa löytymään mitään sopivan kokostakaan noitten "fifien"mallistoista. Mutta kyllä mulla silti on oikeet poseerausasennot ja sirot nilkat...Ne ei vaan oo vielä noteerannu mua tuolla isommilla lavoilla.

3 kommenttia:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)