Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

tiistai 29. marraskuuta 2011

Kuvia menneeltä kävynkeruu reissulta...

Ajattelin askarrella jotain kivaa kävyistä, vaikka kranssin tai...Niin. Juu. Siis piti olla käpyjä, mutta olikin sieniä. Ensin keräsin niitä huppuun. Sitten kävyille tarkoitettuun pussiin. Että se niistä kävyistä sitten.

Tää on taas näitä mun hienoja ja taiteellisia kännykkäkuvia ;)

Kallioimarre? Tästä vois keittää roppia!

Sieniä olisin vieläkin poiminut. Mutta sitten tuli pimiä. Pakko oli lähteä pois, ettei kakkiaiset ja muut männiäiset vieneet mennessään... Vaikka olisin kait sinnekin sopinut paremmin kuin hyvin joukkoon ;)

2 kommenttia:

  1. Marraskuun alussa olen monesti poiminut sieniä, mutta että vielä marraskuun lopussa, harvinaista ja hienoa.

    VastaaPoista
  2. Tästä retkestä on jo hetki. Marraskuun puoliväli olisi ehkä oikea aika, mutta eiköhän tuolta vieläkin noita löydy. En vain ole kerinnyt uudelleen samaan paikkaan :)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)