Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

torstai 19. huhtikuuta 2012

Savisen-perhe

Yhteistyössä Ketunpojan käsi. Lasituksessa harmillisesti jäi etusormeen liikaa mustaa lasitetta, mutta se on ehkä se multasormi tai moottorirasvasormi sitten.

Oma räpellys. Jostain syystä taas kala-aihe. En tiedä miksi.

Kuvausrekvisiitasta olenkin jo saanut palautetta. Tuo oli kuitenkin ainoa mitä siihen hätään keksin. Kiipeilijä on tarkoitus laittaa kesällä ulos, ellei jää pönöttämään lampunjalkaan, missä on tällä hetkellä.

Ketunpojan kipot ja kupit. Kippo menikin mummulle lahjaksi :)

Ketunpoika teki myös pääsiäis/kesä/talvi/kaikkikäyttötipusen. Tuollainen säilytysastia siis.

Ketunpojan siili. Yritin yllyttää poikaa tekemään isoja ja pieniä..kokonaisen suvun, mutta teki vain tämän ainokaisen. Siilin tultua lasituksesta, rupesi poikakin pohtmaan, että olisi noita voinut tehdä montakin. Ehkä ensi kerralla sitten.

Omat laulavat kalat. En tiedä mihin ja miksi, mutta siinä nyt ovat.

Pojan sisilisko. Jep. Sisi-lisko. Ehkä sukujuurissa kameleonttia?

Oma hedelmäkärpänen. Koska halusin tehdä. Ei muuta syytä. Pistän varmaan ulos kesällä ja tuikun pyllyyn. Silloin saa tulikärpäseksi ylennyksen.


Tässä lapsi-aikuinen savikurssin tämän vuoden tulosta. Kaikkea ei tässä olekaan, enkä niitä ole kuvaillut.
Lasituksessa sattui useampikin oho! ylläolevien esineiden suhteen. Kaloihin ei kaikkiin ollut lasitteen väri ottanutkaan kiinni...siis mönjä ei ollut tarpeeksi sekaisin? Osassa taas lasitetta liikaa, kuten kärpäsessä ja käsitaulussa. Mutta eipä tuo menoa haitanne.
Ketunpoikaa ei lasittaminen kovasti innostanut...kivempaa oli leikkiä kavereiden kanssa käytävällä.
Me äidit sitten siellä lasittelimme ja ainakin loppuviimeistelimme lasten töitä putsaamalla pohjia jne tekemällä "tylsiä" töitä.
Omien tekemisessä meinasikin tulla sitten hieman kiire.
Loppu hyvin, kaikki hyvin kuitenkin. Eikä kukaan tänä vuonna juurikaan tainnut ihmetellä väkerryksiäni siinä mittakaavassa, kuin viime vuonna :D

2 kommenttia:

  1. Tuollainen kurssi on kiva, noin paljon kaikkea tehtyä.

    Mitähän pihasiilit tuumaisivat keraamisesta siilistä:)

    VastaaPoista
  2. Kurssi on todella kiva! Paljon hommaa, mutta ei sitouta niin paljon, kun kestää vain viikonlopun ja vähän toista.

    Enpä tiedä mitä pihasiilit tuumaisivat, niitä kun ei täällä pahemmin näy :(

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)