Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Hiihtolomamuistoja sairaslomalta.

Ihania karvakamuja löytyy kaikkialta. Tämä rapsuteltava löytyi porotilalta. Vasta nuori koira, mutta kovin rauhallinen ja ihmisystävällinen.

Kun mies pääsee tekemään rakkaalleen ruokaa... :)

"Äiti, laita mulle ketsuppia tähän.."

Ilmat suosivat ja pääsimme näkemään ne upeat revontuletkin!

Ketunpoika kävi tänä vuonnakin Wernerin. Mutta on myös niin iso poika, että mennä viiletteli kaverin kanssa kaksisteen rinteessä.

Khihhih.. :D

Yllä siis hiihtoloman tunnelmia. Reaaliaikaiset tunnelmat ovat taasen tautiset. Perjantaiksi viimeistään olen kuitenkin päättänyt parantua. Silloin on nimittäin koulutus ja sieltä sai olla pois vain omien hautajaisten vuoksi :D Ja huhu kertoo, että tarjolla olisi jotain herkkuja. Elleivät sitten huijanneet...

3 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista!

    Revontulia en ole nähnyt pitkään aikaan...

    VastaaPoista
  2. Mukava loma teillä ollut! Ikinä en ole Lapissa käynyt hiihtiksellä. Paranemista sinne ja herkkuja kohti :)

    VastaaPoista
  3. Tauti on selätetty, koulutus ohi ja hyvät kakut syöty.

    Revintulia pitäisi olla tarjolla vielä arin vuoden ajan, ja sitten taas hiljentyä. Ei muuta, kuin bongailemaan kahdeksan jälkeen iltaisin otollisina aikoina.

    Suosittelen kyllä Lappia. Milloin vain ja kelle vain. :)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)