Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

torstai 14. heinäkuuta 2011

Kirkasta kesää.

Aina heinäkuussa vietämme aikaa festareiden merkeissä. Nimittäin Aitoon Kirkastusjuhlilla.
Siellä tavataan vanhat ja uudet tutut ja kuullaan musiikkia moneen makuun. Syödään festarialueen tarjoamia herkkuja ja nautitaan muutama tuopillinen kylmää juomaa. Ostetaan metrilakua ja heitetään pallonheittokojusta hölmöjä palkintoja.

Kirkastussunnuntaipäivänä käymme koko perheen voimin katsomassa vapaapalokunnan juhlan ja marssin, sekä yhtenä kolmesta kirkastuspäivistä Ketunpoika pääsee katsomaan jotakin haluamaansa bändiä.(Mutta ei Petri Nygårdia..).
Muutoin vietämme juhlien ajan "pariskunta-aikaa" ja Ketunpoika on mummulassa hoidossa ja hommissa...Käymme toki päivisin "kyläilemässä" mummulassa :)
Tänä vuonna Ketunpoika on kerännyt mummulan pihasta kävyt ja ajanut nurmikot. Ohjelmistossa olisi kuulemma vielä terassin kyllästyskäsittely jossain vaiheessa kesää.

Apulanta antoi parastaan jopa kahtena peräkkäisenä päivänä :)

Hiljainen kylätie...johtaa vähemmän hiljaiselle festari-alueelle.

Popeda ja Ketunpoika  ja Tapparan mies!

Ensi vuotta odotellessa... :)

1 kommentti:

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)