Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Pakastaja-Elvin tekosia?



Viime talvena kuvailin kännykällä muutaman kuvan Levin "Tonttulassa", joka kuuluu samaan puljuun kuin Hullu Porokin.
Erityisesti minua viehätti vanhanaikainen tunnelma ja mahtavan kokoiset tulisijat.
Yllä olevassa kuvassa on pienempi kahdesta tulisijasta.Ja sitä ylemmässä kuvassa on kyseisen tulisijan takana olevan huoneen seinä. Tuikkujen paikat on kivasti tehty muuriin.

Tällä ja männä viikolla olisin kyllä kaivannut tulisijaa, edes pientä, meillekin. Pakkanen paukkuu nurkissa ja lämpökynttilöiden loimotus iltasella ei aivan riitä lämmittämään koko huushollia yön ajaksi. Yöllä heräsin siihen, että palelsi.
Ilmalämpöpumppu ei -30 asteen jälkeen jaksa juurikaan puhista ja sähköpatterit ovat vanhat.

Päätinpä olla taasen kätevä emäntä :D
Vanhankansan malliin tiivistelin yöksi, jolloin pakkanen oli kovimmillaan, ovet ym maalarinteipillä tavallisten tiivisteiden lisäksi ja vetelin ovien eteen roikkumaan peittoja sekä lattian rajaan mattoja. Johan helpotti!

Toivotaan, että pakkaset hieman hellittäisivät. Vaikka talvesta en vielä haluakaan luopua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)