Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Keltainen.

Päivän peli on Dixit. Hyvä peli, jossa keksitään yhdestä omasta kortista lause, sana, ääni tms. Muut taasen antavat omistaan sanaan tms sopivan kortin salaa keksijälle, joka sekoittaa kortit ja laittaa ne pöydälle kaikkien nähtäväksi. Sitten muut koittavat arvata  mikä oli alkuperäinen kortti. kortteja on tullut jo lisäeräkin. Ja niissä on kaikissa aika hauskat kuvitukset. Lautasella alempana mainitut namit..ja niiden rippeet.

Tänään kävimme läheisellä puutarhalla hakemassa narsisseja vaivaisella viitosella per laatikko. Ja laatikkoon sain ainakin minä tungettua 24 ruukkua...Takapenkki pullisteli ja niin myös peräluukku.

Viikonloppuna kalamarkkinoilta ostettiinkin kaikkea muuta kuin kalaa...
Englantilaisia käsintehtyjä nameja sekä lanttukukkoa ja saaristolaisleipää ja kolme jättisuurta lihapiirakkaa, joissa oli mielestäni täydellinen kuori. Itse kun en niin välitä siitä sisuksesta.

Ketunpojalla oli kaveri mukana ja pojat saivat olla turvallisen välimatkan päässä meistä kaksistaan. Reteinä tietysti, mutta kuitenkin varmistellen, että olemme jokseenkin lähettyvillä.

Kävimme myös elokuvissa(Risto Räppääjä ja Viileä Venla..suosittelen!) ja pojat halusivat katsastaa paikalliset leluliikkeet.
Ketunpoika ei ostanut leluliikkeestä mitään, mutta kirjatorilta kaksi Tatua ja Patua. Minä taasen linnunpönttökirjan ja yhden kirjan, jonka on kuvittanut Kristiina Louhi.

Huomenna saankin ihmetellä minne narsissini istuttelen...ehkäpä keskelle myyrien kaivelemaa sotatannerta.

Mutta nyt lepo ja kevään keltaista alkuviikkoa kaikille :)

3 kommenttia:

  1. Voi miten paljon kauniita narsisseja! Myyrät eivät muistaakseni pidä niistä.

    VastaaPoista
  2. Minäkin huolisin takapenkillisen narsisseja! Ja vielä parempi jos myyrät ei niistä tykkää!

    VastaaPoista
  3. Käsittämätön tarjous oli Kangasalan Honkasen puutarhalla...Laatikollinen tosiaan maksoi vaivaiset 5 e itse pakaten.. Oli pääsiäisestä jäänyt myymättä, niin hukkasivat narskut parempiin koteihin näin. Ilmeisesti sama tarjous oli kaikissa toimipisteissä, ja ties vaikka jatkunee vieläkin?

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)