Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 28. toukokuuta 2011

Lomalle(ko?)

 
 


Minä odotan jo lomaa ja kesän tuomia mukavia muistoja.
Tuollaisia, kuin nuo yllä olevat muistot Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilta.
Rakastan noita karamellisoituja omenoita...manteleista puhumattakaan...Jaa miten niin aina ruoka mielessä?! :D
No onhan siellä tietysti muutakin mukavaa...Kuten muuta hyvää ruokaa ;) ja no tietysti esityksiä ja näytöksiä ja hienoa nukketeatteria ja, ja...

Meidän perhe on ehdottomasti kotimaanmatkailijoihin kuuluva porukka.
Suomi on hieno maa ja täynnä monia erilaisia paikkoja, joissa kannattaa käydä piipahtamassa, tai viipymässä :)

Yleensä homma on toiminut niin, että olemme viettäneet yhteistä lomaa ja sitten on ollut äiti-poikareissulle varattu aika, jolloin Isukki on ollut töissä.
Jos loma-ajat ovat antaneet periksi, niin sitten olemme pyrkineet Isukin kanssa myös pienelle kahdenkeskiselle reissulle.

Tänä vuonna toivoisin, että kerkiäisimme Isukin kanssa Turun seudulle lomailemaan ihan kahdestaan. Viime vuoden reissu sinne koko perheen kokoonpanolla oli todella positiivinen kokemus.
Toinen toivomuskohde sijoittuisi Itä-suomeen, esimerkiksi Rantasalmelle Savonlinnan liepeille. Siellä olemme aikaisemmin viettäneet mukavia lomahetkiä Hakoapajan mökeillä Heiskasen Esan huomassa :)
Kolmas toivekohde sijoittuisi sitten jonnekin Hämeeseen tahi piäkaupuntiseudulle.(Mutta vain siinä tapauksessa, että nuo kaksi ensimmäistä ei missään tapauksessa onnistu.)

Jos muuten mielessäsi on jokin todella kokemisen arvoinen tai muuten hieno kohde, voit vinkata siitä tuonne kommenttilootaan. Ja sitten minä kiitän kovasti :)

Parolan panssarimuseo on käynnin arvoinen paikka, jos aihepiiri yhtään kiinnostaa.
Joskus kesä yllättää omassa pihassa :)
Äiti-poika reissut ovat kesän "kuuminta hottia" ja "parhautta" :D

Joskus kannattaa poiketa suunnitellulta reitiltä. Saatat löytää jotain mukavaa. Kuva otettu lähellä Ikaalisia, hevostilalla, jossa on myös majoitusta ym.

Ja mikä parasta: Lomailla voi vaikka olisi töissäkin, nimittäin viikonloppuisin ja iltaisin :) Kesällä jotenkin tuntuu, että virtaa on enemmän.

2 kommenttia:

  1. Meinasin tarjota panssarimuseota, mutta siellä olettekin jo käyneet! Meillä on tykätty Mobiliasta, Kangasalalta löytyvästä automuseosta, jonka pihalla on liikennepuisto. Sitä suosittelen ;O) Mukavia kesäretkiä!

    VastaaPoista
  2. kesän lapsi: Kiitos vinkistä :) Mobiliassa olemme vierailleet useasti. Joten voin sitä myös suositella muille tänne eksyville :)
    Toivottelen sinne myös hauskaa ja lämpöistä kesää!

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)