Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Tutkimalla selviää?

Märkää, ohutta huopaa/kuitukangasta tms...En itsekään päässyt selville, mitä tämä on, mutta tuolta yhdestä "roskakasasta" sen pelastin. Kankaasta leikattiin pääsiäismunan muotoisia kappaleita, jotka siis kevyesti kasteltiin.
Väreinä käytettiin ihan tavallisia peitevärejä. Suunnittelusta vastasi ketunpoika.
Tällaisina menivät kuivumaan. Jatkojalostuksena saanevat kone-/käsinompelua ketunpojan toimesta. Sen jälkeen pitää päättää, tuleeko näistä ikkunaan ketju, vai kortteja, tai jotain ihan muuta.
Viikonloppuna on myös tutkittu asioita. Ketunpojalla oli vieraita ja yhdessä nuoret miehenalut pohtivat ja testasivat asioita.

Kaikki kelpasi mikroskoopin alle :)


Sellaisissa tunnelmissa on viikonloppua vietetty täällä kolossa.

Lumet sulavat ja mieli muuttuu koko ajan kesäisemmäksi. Ostin jo ensimmäiset pihakukkasetkin. Niitä kun ei voi vastustaa. Innolla odottelen mitä maasta putkahtelee ja seurailen lintujen pesäpuuhia.

Joutseniakin on näkynyt useita. Töihin ajellessa viikolla, katselin kateudesta vihreänä, kun lähipellolla oli kuusi joutsenta ruokailemassa. Ja niin lähellä, että minunkin kamerallani olisi saanut kohtalaisia kuvia. Ei vain ollut aikaa. Mutta jollakulla muulla oli! Höh! Siellä tuo joku seisoi kameransa kanssa ja kuvasi, kun joutsen kaiveli sulaneesta lumesta muodostuneen lammikon pohjia. Toivottavasti tuli hyviä kuvia. :D

2 kommenttia:

  1. Hienoja värejä, taiteelisia sommitelmia ja tarkkaa tutkimusta.
    Nämä ovat kuvasi mainio anti katsojalle...!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Eko :) Kommenttisi saavat minut aina hymyilemään :)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)