Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Help me! Och samma på svenska!

"Vaaah! Mul on kauhea nälkä! Multa loppuu just virta!" Huusi ketunpoika tultuaan vpk:n harjoituksista. Pyöräilykausi on alkanut ja koulun liikuntakortti täyttyy hurjaa vauhtia.

Saatuaan murua rinnan alle, ketunpoika kolusi kohti suihkua.
"Help me! Help me!" kuului pesuhuoneesta.
Isukkia ilmeisemmin kaivattiin kantamaan pyykkiteline tieltä pois.
Isukki kysyi huvittuneena ketunpojalta mitäs tämä haluaa, kun noin huutelee. Johon poika hieman ivallisesti vastasi: "Eksää ymmärrä RUOTSIA!?!"

Tänään tuli ketunpojan formatiivinen matematiikankoe näytille. Poika oli saanut iloisen kahdeksikon, josta äiti oli kovin tyytyväinen. Koe kun oli pojan ensimmäinen, josta tuli oikein numeroarvostelu.
Myöhemmin sitten saan nähdä miten tänään tehdyissä "isoissa" matematiikankokeissa kävi.

Aiemmin lupailin teille kuvia kikkailluista housuista...Ja kikkailuunhan tuo värin poistamisen yritys päättyi. Vihreä väri kun istui housuissa kiinni, kuin täi tervassa :D

Taskussa kulkee kestoeväät, jottei nälkä yllätä.
 
Jotkin saumat vaihtoivat väriä.
Tämmöiset ne nyt sitten on...Väri ei ottanut kiinni ihan niin hyvin, kuin olisimme toivoneet ja keltainen hävisi farkkukankaan sineen. Vaan eipä anneta häiritä. Eipä näy roiske toisten seasta!Hyvää yötä! Toivottaa ketunpoika.

5 kommenttia:

  1. Hih, taitaa englanti olla nykyisin se toinen kotimainen:)

    VastaaPoista
  2. Sussi: Ehkäpä :)

    Jäi muuten sanomatta tuossa aiemmin, että ketunpoika toimi roiskijana noiden housujen suhteen. En suinkaan minä.

    VastaaPoista
  3. Heh, kun on kerta sotkettu, niin sotketaan sitten hieman lisää;D Hyvä asenne:) Ja hienot tuli farkuista:)

    VastaaPoista
  4. Pitää sitä nyt ainakin yhet rymyhousut olla. ;)

    Tuo teidän ruotsinkieltä puhuva poikanne on kyllä tosi topakka ja reipas. Niin, että syystäkin saat olla ylpee.

    VastaaPoista
  5. Possumamma: Ensiksi toivotan tervetuloa :)

    Sotkemisesta...Ei ollut juuri muuta tehtävissä :D Paitsi tyytyminen epämääräisen haaleaan vihertävään punttiin sellaisenaan. Ja sehän nyt ei sovi ;)

    Ylva: Tai sitten ihan muutamat rymyhousut :D Jostain syystä poika halusi nyt vaihtohousut kouluun, jotka vaihtaa jalkaa ENNEN askartelun aloittamista. Noita housuja ei siis voi enää liata maaliin :D :D

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)