Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

tiistai 22. helmikuuta 2011

Tervetuloa ja väliaikatiedotuksia.

Olen huomannut, että tänne on putkahtanut uutta väkeä tiirailemaan koloamme :) Tervetuloa siis!

Väliaikatietona sanottakoon, että ketunpojan tutkimukset jatkuvat ensikuussa.(On siis jatkosarja, vähän kuin viisikko tai neiti etsivä;) Silloin olemme luultavasti tosi viisaita vaivojen suhteen. Kiitokset kaikille tuesta tämän asian suhteen.

Sitten vielä yksi väliaikatieto: Kävin hammaskuvissa.  Helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Olin ensimmäinen jonossa.

Vaan....laitepa ei meinannut toimia.Tietokonekin tökki ja hiiri oli juustohuuruissaan liikkumaton.
Kehoitin hoitajia potkaisemaan laitetta kylkeen, mutta ei kuulemma sopinut. Mikroapusuperymtukihenkilökin oli poistunut maisemista toiseen tärkeämpään rakennukseen kunnassa, nimittäin kunnantaloon. Ja tietotekniikkahan on suotu meille helpottamaan asioita...niinpä niin..

Tietokoneen sammutteluiden, koneen räpläämisen ja useiden yritysten jälkeen saatiin kuitenkin kuvat. Enkä onnistunut pilaamaan niitä edes heilahtamalla tai kielen väärällä asennolla.
Nyt sitten jään odottelemaan, koska viisaudenhampaiden joukkotuhoaminen alkaa. Toivottavasti muissa välineissä ei ilmene silloin vikaa, ettei rupea nuo jutut menemään aivan poskettomiksi.

4 kommenttia:

  1. Odotellaan jatkosarjan seuraavaa osaa, tsemppiä:)

    Minulta on aikoinaan poistettu kaikki viisaudenhampaat, ei se mitään kovin mukavaa ole, mutta ei onneksi ei ihan kauheatakaan.

    VastaaPoista
  2. Täällä blogisi uusi lukija ilmoittaa, että tervetuloa nappaamaan palkinto blogistani! Ja kiitos. :)

    VastaaPoista
  3. Viisauden hampaiden poisto... niistäpä monta tarinaa:)

    VastaaPoista
  4. Sussi: Kiitos :) Toivon aina parasta ja pelkään pahinta ;)

    Ylva: Napattu on...palaan astialle ;)

    Irmeli: Niistä postaus?

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)