Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Mitä kuuluu? Kukkuluuruu! (Ketunpojan kolon viikkokuulumisia.)

"En tykkää nyt yhtään tästä kuvaustouhusta!...Enkä tiedä onko tää uusi vaatekaan mukava...ainakin siinä on pari kudontavirhettä!"
"Aah...Oma rauha! Ja lämmin!"
Kameralaukku selvisi pesusta hengissä :)
Kaalipataa ohrasuurimoilla ja perunalla...Nam!(Ketunpoika olisi mieluummin ruokaillut hesessä, jos olisi ollut mahdollista.) Lihaliemen oivallisena korvaajana toimi tässä Reformin kasvisliemivalmiste ja siirapin korvasi hunaja.
Arvaas mitä täällä on?!..
..No 21 kappaletta muovipusseja!(Joku sai siivoushepulin, joka käsitti monta kohdetta. Ei kuitenkaan niitä kaikkia, jotka olisi pitänyt siivota.)
Taloyhtiö sai vihdoin biojätepömpelin! Ja me tämän pienen ja vihreän astian <3
Viikonloppuna MLL järjesti kirpputorin...Ketunpojan vaatteet  lähtivät uusiin koteihin. Ketunpoika myi myös omia lelujaan ja opetteli samalla myyjän taitoja: Tavaran hinnoittelu/esille pano/esittely, rahastaminen, asiakkaiden kanssa kommunikointi ja kaupankäynnin perusteet mm. hinnasta neuvottelu.
Mini-ryllis tekee toista kukintoaan isomman seurana. Ja näkyy pukkaavan kolmannenkin kukkasen juurestaan.Mitähän tapahtui??...Yritin nimittäin tappaa kaveruksia sipuliasteelle kuivassa ja pimeässä. Vaan sepä ei sopinut. Ovatpa sitkeitä.
Suojasäällä puiden kylkiin on ilmestynyt lumigraffiteja :)  Kuva voi olla kummallisen näköinen: Tietokone ei suostu kommunikoimaan kännykameran kanssa...MURRR...Joten kuvasin kännykameraa kameralla.(Kätevä emäntä!)
 Että sellaista tänne ja tietysti paljon muutakin. Mutta ei nyt kaikkea heti laiteta ;D

5 kommenttia:

  1. Villapaita näyttää hienolta, taitaa olla tarkka kaveri vaatteistaan:)

    Rylliksillä on vielä kukintavaihe meneillään, minullakin kukkii vielä yksi. Kukinnan jälkeen pidetään valossa ja kastelussa, kasvattaa silloin lehtiä. Kesällä ulos ruukussa, edelleen normaali kastelu. Ennen pakkasia sisälle. Lokakuussa pimeään ja ilman vettä. Kasteluun ja valoon, kun kukkavarsi on tuloillaan.

    VastaaPoista
  2. Mukava *kuva-kavalkaadi*
    'ketunpojan' kuulumisista.
    Villapaitakin oli hieno -
    värikin sointui 'Napin'-harmaaseen...! :-)

    VastaaPoista
  3. Sussi: Miljoonasti ja tuhannesti kiitos ryllis-ohjeistuksesta!
    Aiemmin olen "tappanut" ne yhden kukinnan jälkeen ja säilönyt sipulit.....ja sitten unohtanut ne. Tulisikohan niistä vielä jotain? (Olettaen, että löydän säilömäni:)
    Nappi on lähinnä vaatekammoinen, vaikka sitten ulkona ne ovatkin mukavat, kun ei palella. Napin ainoa lempihaalari on sellainen reikäinen, puuvillainen ja vaaleansininen kalsareiden/vauvahaalarin näköinen riepu. Perusmies :D

    Eko: Kiitos, kiitos :) Nappi onkin kumma koira, vaihtaa väriä vuodenajan mukaan...Talvella vaalean harmaa ja kesällä melkein musta.

    VastaaPoista
  4. Hieno haalari Napilla! Jospa se vielä innostuisi tuosta, värit ainakin on miun silmään tosi kivat.

    Ja jaksaispa joku tehdä meidän muovipusseille saman. Tursuu, vaikka kangaskasseja yritänkin pääsääntöisesti käyttää.

    Noi lumigraffitit on jänniä, pitäis vaan muistaa välillä pysähdellä, että näkis kaiken kivan mitä ympäriltään löytää!

    VastaaPoista
  5. Peppi: Tuo muovipussien taittelu kävi stressileluilusta...vähän tuli mieleen origamien teko :D

    Kyseinen lumigraffiti on ilmaantunut puuhun minun kätösistäni...Niitä on mukava tehdä lapsen/lasten kanssa ja sitten pitää taidenäyttely. Värjättyä luntakin voisi käyttää ja tehdä moniulotteisempiakin taideteoksia..

    Netissä olen selaillut "likataideteoksia" eli esim likaisiin ja pölyisiin ikkunoihin "pestyjä" kuvia. Ovat aikas hienoja ja niitä käytetään kaupallisiinkin tarkoituksiin.

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)