Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 16. lokakuuta 2010

Kuinka mies rakastaa.

Tämä ei teistä ehkä ole maailman romanttisin kuva, mutta minulle se on sitä.
Kun viimeksi lomailimme ketunpojan kanssa kahden sain öiseen aikaan puhelimeeni tällaisen kuvan. Kuva sinällään ei ole kaunis, mutta sanoma kuvan takana on toinen.
Pikkueteisemme on ollut jo tovin kurjan näköinen johtuen huonon remonttimiehen toheloinnista. Hän mm rikkoi seinään reiän ja paikkasi sen huonosti ja päällemaalasi muuten valkoisen eteisen seinät vaaleanvihreällä värillä (lieneekö ollut värinäön kanssa pulmaa..).
Nyt sitten tuli kuva siitä, kuinka mies oli iltapuhteikseen maalannut eteisen ja tulipa kuvia useampikin. Myös olohuoneen seinä oli saanut väriä pintaan.
Mielestäni siis aika romanttinen teko....Me vain lomailimme ja mies puursi iltamyöhään yhteisen kodin vuoksi, vaikka menikin aamulla töihin.
Siispä ei ne sanat, vaan teot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)