Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

torstai 21. lokakuuta 2010

Kampaajalla.

Tänään tein jotain itseni hyväksi. Kävin nimittäin kampaajalla.
Lopputulokseen en ollut kuitenkaan tyytyväinen. Olen sitä harvoin kampaajalla käynnin jälkeen.
Jostain syystä monikaan kampaaja ei viitsi tutustua asiakkaan hiuksiin tarpeeksi hyvin ennen töihin ryhtymistä. Huomiotta jäävät niin pyörteet, kuin hiuksen luonnollinen kasvusuunta.
Itselläni tästä seuraa usein se, että kampaus on mahdoton päivittäisessä käytössä, kohdat joiden ei sitä pitäisi olla, näyttävät paksuilta tai sitten liian ohuilta. Usein mallikaan ei ole sitä mitä on haettu tai kampaaja ei viitsi katsoa etukäteen mikä mitta olisi mairittelevin juuri minulle. Myöskään makua/tyyliä ei useinkaan kysellä.
Kertokaapa vinkkejä, missä teidän mielestänne on hyviä kampaamoita/partureita...

No koska itse tietenkin olen niin erinomainen aion päräyttää värjätä kohta kovaa vauhtia harmaantuvat kutrini. Ja peräti kahdella värillä. (Kohta sitten nähdään saanko taas haukkua kampaajaani, eli itseäni.)
Värin suhteen mietin jo, josko värjäisikin punaiseksi hiukset. Mutta päädyin turvallisemmin kahteen ruskean sävyyn. Jostain syystä taidan viihtyä tummana paremmin, kuin muissa väreissä. Ja niitä on sentään tullut kokeiltua monessa sateenkaaren värissä...Mistähän muuten johtuu tuo, että on "sisäisesti" blondi, brunetti tai punapää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)