Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

"Pää kolmantena jalkana"

Tänään on tullut mentyä... ja lujaa.
Ihan hyvillä mielin, reippaana, mutta hieman nuhaisena.

Töissä oli kiirettä ja monta asiaa tehtävänä. Kotona odotti ruoanlaitto ja muut sellaiset kotihommat. Illalla vielä piti ehtiä akvarellimaalaukseen, josta olen pitänyt hieman taukoa.

Mukava oli nähdä vanhoja tuttuja maalauskavereita ja vaihtaa kuulumisia, vaikka taidankin olla yksi ryhmämme hiljaisimmista.(Kuka uskoisi :D )

Aiheena oli kukkia. Niitä yritin väkästellä, mutta jätin kesken.
Opettaja totesikin aloitettuani uutta aihetta, että "kukat eivät taida olla sinun juttusi?" :D Noinhan tuo on, mutta yritän saada nekin valmiiksi...Sen työn lisäksi, joka nyt valmistui.

Ketunpojallakin oli pieni piirustustehtävä läksynä. Piti piirtää jostakin sananlaskusta kuva. Ketunpoika teki nopsasti kuvan siitä, kun joku "juoksee pää kolmantena jalkana."
Samaisesta aiheesta oli myös minun akvarellini...
Joka tuleekin tässä...Tadaa! :D

Mitäs luulette: Taustalla vai ilman? Ja mikä olisi taustan väri, jos sellainen tarvitaan?(Valon puutteen vuoksi kuva näyttää harmahtavalta..)

Pää kolmantena jalkana mennään myös tässä :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan piristävät:) Minusta hyvä nykyisellään valkoisella taustalla.

    VastaaPoista
  2. Ihana akvarelli - oot taitava :)
    En kyllä uskalla sanoa mitään taustasta, hyvä tuo valkeakin.
    Niin, ja ei paha tuo ketunpojankaan ratkaisu -hih...

    VastaaPoista
  3. Hieno akvarelli, tykään tyylistä!

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia taasen kaikille :) Olette päiväni piristys :)

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)