Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kolopalloilua ja juoksukilpailua.

Ketunpojan Isukkia puraisi kolopallo-kärpänen kesällä. Lähimmässä kaupungissa oli Isukin syntymäpäivien aikaan urheiluliikkeen tyhjennysmyynti, jolloin tavaraa irtosi ostajille 50-70% alennuksilla. Sieltäpä sitten ostimme lahjaksi bägillisen mailoja, joita on nyt käytetty ahkerasti.

Ketunpojalle mailat ovat liian pitkiä, mutta tuo ei tahtia juuri haittaa.

Lähistöllä on kaikeksi onneksi hiljaisen urheilukentän lisäksi myös oikea golf-kenttä, jossa ei edes vaadita green cardia.

Kenttä ei ole ehkä parhaassa vedossa, mutta koko kentän ympärijuoksua voitiin kokeilla juuri ennen koulujenvälisiä urheilukisoja.(Joissa Ketunpoika ei päässyt mitaleille, mutta pärjäsi muuten oikein hienosti <3 )

Tässäkin on joku juossut...ja lujaa... nimittäin allekirjoittanut. Kentälle porhalsi aivan vieras ja vapaana oleva koira. Minä säntäsin sulkemaan täysin avointa auton ikkunaa. Nappi kun majaili autossa ja halusin estää korkeushyppy-yritykset ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)