Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Vapaata toimintaa.

Ketunpoika tiirailee makkaransyöjiä tossupallopelin päätteeksi...Hmmm..."Maistuiskohan mullekin?"
Anne-nukke tienasi päivän aikana palkkansa. Nuorin harjottelija oli  n 2-vuotias.

Myös palohälyttimien ym hilavitkuttimien päivitys ja hankinta sujui sutjakasti.

Kalustoon pääsi tutustumaan ja kokeilemaan alkusammutustaitoja.
Viikonloppuna vietettiin VPK:lla toimintapäivää.
Ohjelmistoa oli monenlaista.
Ensin paloasemalla tutustuttiin kahvien voimalla VPK:n toimintaan ja sai harjoitella erilaisia juttuja ensiaputaidoista alkusammutukseen.
Sen jälkeen ketunpoika ja muut nuoriso-osastolaiset kohtasivat oman kylän ja naapurikylän hälytysosastot tossupallo-ottelussa. Sankasta lumisateesta huolimatta nuoriso-osasto vei koko ottelun voiton :)

Loppu viikonloppu on sujunut mökkeilyn, saunomisen, pilkkimisen ja lautapelien voimalla. Ketunpoika sai komean saaliin ja voitti leikkimielisen pilkkikilpailun mennen tullen. Harmi tosin, että Italian väreissä oleva kuva hävisi. Oli kuulemma pieni hauki, joka sen vei...

Ja täytyy nyt vielä mainita, että emo ja isukki kerkesivät viettämään hetken sitä kuuluisaa laatuaikaakin(Sana joka ärsyttää minua suunnattomasti :D ). Kävimme syömässä ja elokuvissa ketunpojan syödessä nameja ja veistellessä taideteoksiaan mummulassa.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille täältä kolosesta!

2 kommenttia:

  1. Olisinpa ollut paikalla, palokalustoon tutustuminen kuulostaa mielenkiintoiselta.

    Mukavaa viikkoa myös teille!

    VastaaPoista
  2. Hienoja hetkiä teillä :-)
    Yhtä antoisaa alkanutta viikkoakin !

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)