Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

maanantai 1. marraskuuta 2010

Taiteilijan omakuva.



Ihminen muuttuu kasvaessaan. Lapsen ollessa pieni kasvua tapahtuu hurjaa vauhtia. Näin isänpäivän lähettyvillä kaivelin ketunpojan vanhoja taideteoksia ja askarteluja kaappien kätköistä ja törmäsin näihin hurmaaviin oma kuviin. Näitä oli lisääkin, mutta otin tähän mielestäni suht kattavan otoksen töistä.

Alin kuvista on tehty vuonna 2004. Piirrustuksessa oli paljon asioita, mutta tähän kuvan viereen olin selostuksen mukaan kirjoittanut "Ihana "ketunpoika!". Mikä mukava ajatus kaksi vuotiaalla omasta itsestään.

Suosittelen lasten taideteosten keräämistä kansioon, laatikkoon tai mikä nyt sopivimmalta paikalta tuntuu. Muistakaa myös kysyä lapselta kertomus piirustuksen tapahtumista ja kirjata päivämäärä. Saatatte saada yllättäviä, hauskoja ja kekseliäitä kertomuksia. Samalla kehitätte lapsen ilmaisukykyä ja kielellisiä valmiuksia sekä annatte tilaisuuden tulla kuulluksi omana itsenään, omine tarinoineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)