Tervetuloa seurailemaan Ketunpojan ja sen Emon yhteisiä ja vähemmän yhteisiä tuotoksia kädentaitojen ja muun puuhailun saralla.
Blogi sisältää myös pohdintaa elävästä elämästä, valokuvia ja kiinanharjakoiran hännän heilutusta. Myös Ketunpojan isukki vierailee blogissa silloin tällöin.
Ai niin, sitten vielä: Kuvat ovat omiani, jos en muuta ilmoita. Ethän kopioi kuviani ilman lupaa!(Tämähän on tietysti kaikille selvä asia entuudestaan..eikös juu.)

lauantai 10. marraskuuta 2012

Zombimaista iltaa! (Halloween 2012)

Virkeän pirteät terveiset!(Maskeerausvaha ja siirtokuvat kasvovärien kera oli suht nopea ja toimiva "naamari".)

Läheinen laavu tarjosi mainion paikan tämän vuoden halloween-/pimeille-bileille. Lapsista oli mukavaa sulatella tulilla vaahtokarkkeja ja samalla vastailla visaisiin kompahenkisiin arvoituksiin.

Monissa blogeissa ym. esiintyy kissanvessa-kakku. Omamme oli koristeltu keksimuruilla ja alla oli kääretorttupohjaa vaniljamaidolla kostutettuna ja suklaavanukkaalla ja vaniljakiisselillä täytettynä. Pökäleet täyttä pätkistä hieman mikrotettuna ja muotoiltuna. Astiana toimi mainiosti gn-vuoka.

Isukki oli grillimestari ja söi eittämättä eniten makkaroita...ja pitsaa. Varauduimme suurempaan väkimäärään, mutta syysloma vei osan osallistujista sukulaisiin tai ulkomaille. Onneksi myös hakijat haukkasivat muutamat makkarat, jotta jaksoivat palata takaisin laavulta omat "pikkumonsterit" mukanaan.

Naamioiden takaa paljastui tuikkista ja pum-sotaa leikkiviä nuoria miehiä. Kun ilta pimeni tosissaan, päättivät pojat pienentää leikkialuetta ja etsiä pareittain...Kukaan ei tosin myöntänyt pelkäävänsä, vaikka pitikin pohtia onko alueella kenties karhuja tai zombeja ;) Nopeasti järjestetyt pippalot kestivät kolmisen tuntia ja luulen, että pojat olisivat ehkä viihtyneet pidempäänkin.

2 kommenttia:

  1. Hei, Ylva täällä huhuilee... Heitän sinne ketunpojan koloon haasteen. Toivottavasti otat sen vastaan! :)

    Voikaa hyvin!

    VastaaPoista
  2. Hei Ylva:)
    En ole pitkään aikaan käynyt blogien ihmeellisessä maailmassa...täytynee kuitenkin katsastaa haasteesi :) Näin myöhässä tosin.

    VastaaPoista

Piristit juuri päivääni kommentoimalla :)